בדיקות בשלושת השבועות

האם מותר להתחיל ללכת לבדיקה ובנוסף לקנות תוספות תזונה חדשות (עד היום לקחנו תוספות תזונה אחרים שלא קשורים למטפלת זו ) אצל מטפלת חדשה הקשורה לפוריות על פי ההלכה משבוע הבא. אני מפחדת לגשת אליה בתקופה זו מה לעשות? כמו כן בדיקת דם בתקופה זו?

תשובה:

שלום רב.

אפשר להתחיל בתקופה זו טיפול אצל מטפל חדש, וכמו כן אפשר לעשות בדיקת דם בשלושת השבועות כשיש בדבר צורך רפואי.

בהצלחה רבה ורפו"ש.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כבוד הרב בהמשך לשאלה בנושא בדיקות בשלושת השבועות, בנושא פיריון האם מותר ללכת לבדיקה בתקופה זו כלומר התעסקות בנושא זה כאשר לא בטוח שיש בעיה בכלל והאם מותר לקנות תוספות תזונה לבעלי שזה בגדר המלצה שכן לא בטוח שזה חיוני אבל תמיד יכול לעזור ולא להזיק
    הנושא של הריון הוא דבר שמח האם זה בסדר לעסוק בזה גם אם הכל בסדר וגם בדיקת דם כדי לבדוק זאת תודה רבה

  2. אין שום בעיה להתעסק עם זה בימים אלו (אמנם יש בדיקות שתמיד עדיף להמנע מהם כאשר אין ידוע על בעיה ויש לברר על כל בדיקה לגופה), ואדרבה התעסקות בענין חשוב כל כך נחשב מצווה גדולה, שיהיה בהצלחה רבה.