תשמיש לאחר ראיית כתמים בנטילת סרזט

אשתי לוקחת סרזט, ולאחרונה הפסיקה להניק, מאז יש לה מידי פעם כתמים שבבדיקה שעשינו הם אינם מטמאים (על טישו, במים באסלה)
השאלה היא האם מותר לעשות יחסים לאחר מראה כזה? צריך לחכות זמן מסויים?
(אנחנו הולכים כשיטת הרב עובדיה)
תודה רבה!

תשובה:

שלום רב.

אם אכן מדובר בכתמים שאינם מטמאים (בטישו ללא בדיקה כמפורט כאן ובמים שבאסלה בכמות קטנה שאינה מוגדרת כראיה), האשה טהורה ומותרת לבעלה, ומעיקר הדין אינה צריכה לבדוק את עצמה, אך יש פוסקים שהצריכו לכתחילה לבדוק קודם התשמיש.

מקורות:

ניתן לראות כאן.