האם מותר לעבוד כמתקין בהוט

שלום כבוד הרב
הלכתי לראיון עבודה כטכנאי שרות בחברת הוט, אך מכיוון שאין לי נסיון קיבלו אותי בתור מתקין בשביל לצבור ידע בתחום ולאחר כמה חודשים לעבור להיות טכנאי.
השאלה שלי היא האם מותר לעבוד כמתקין (אינטרנט,טלפון,ממיר לטלוויזיה) או טכנאי (מסדר תקלות )ואם יש בכלל הבדל בין השניים.
(ברצוני לציין שאני בן 26 ואין בידי תואר או מקצוע ומבחינתי זאת הזדמנות לרכוש ידע)

האם אני מסייע לעוברי עבירה? בפני עייור לא תתן מכשול?
תודה רבה

תשובה:

שלום רב.

מותר לך לעבוד כמתקין בחברה, וגם כמסדר תקלות, יתכן שעדיף לעבוד כמסדר תקלות מאשר להתקין בפועל.

בהצלחה רבה.

מקורות:

ראה כאן באריכות.