שימוש בחצובות לאחר הכשרתם לפסח לצורך הכנת מאכלי חמץ

שלום רב
אנחנו בע"ה נעשה ליבון לחצובות של הכיריים ביום חמישי הבא אך דא עקא שעדיין צריך לבשל בסירי חמץ לשבת קודש השאלה היא האם ניתן לצפותם בנייר כסף לצורך שבת וביום ראשון להחליף הנייר כסף לצורך פסח כדי לשמר פעולת הליבון שלא יבלעו או יתלכלכו מהכנת מאכלי חמץ לשבת???
תודה רבה

תשובה:

שלום רב.

ניתן לבשל על החצובות בכלי החמץ לאחר הכשרתם וליבונם, אך להקפיד שהסיר יהיה יבש מלמטה ושלא יישפך כלל מהסירים על החצובות, ואם נשפך יש לעשות את הליבון שוב.