הכשרת הכיריים לשימוש בפסח, קומקום חשמלי בפסח

שלום רב
השנה נערוך לראשונה חלק מהחג בבית והייתי שמח לברר מה צריך לעשות לגבי הגז כלומר עם החצובות עליהם מניחים את הסירים ועם החלקים עצמם מהם יוצאת האש, וכן לגבי השיש והכיור, והאם צריך קומקום חשמלי מיוחד לפסח??

תשובה:

שלום רב.

תוכל לקרוא כאן מאמר מקיף בענין דרך הכשרת המטבח וכליו לפסח, ובאם יהיו דברים שעדיין לא תקבל עליהם תשובה ממאמר זה תשאל שוב ונענה לך בע"ה בהקדם.

בברכת פסח כשר ושמח.