המשך שאלה בענין שימוש בבניה של שכנים אחרים

שלום רב לאוהבי תורתך וכטו"ס.

בהמשך לשאלה באתר שמספרה #45340 כבוד הרב מפנה אותי למקור נימוקי-יוסף ב"ב ג. הראתי לת"ח שדן ופסק במקרה זה כי יהודה חייב בכל העלויות , ולוי לא קשור ולא חייב כלל, בטענה שיש נתיבות משפט מפורש שראובן ושמעון יכולים למנוע מיהודה לבנות מאחר וזה שייך להם וע"כ יהודה חייב בכל ההוצאות לפי חלקו,

הדיין אמר לי שהשאלה נכונה כפי שנכתבה אבל הנימוקי-יוסף המובא לא עונה על הנידון דידן.

כמו"כ יהודה אמר לדיינים שהוא מקבל ע"ע דין תורה וביקש מכב' הדיינים נימוקים ומקורות ואב"ד ענה שהרב שלו אמר לו לא לתת נימוקים, ובכל אופן הסברתי שישנו גם את לוי בתמונה שצריך להשתתף בהוצאות {והם התעלמו ממנו לחלוטין ולא קשרו אותו למקרה} שמבקש מקורות ע"מ להתייעץ עם רבו והם שאלו אותי לשם רבו ועניתי להם בטענת איני יודע.
אני רוצה ד"ת עד הסוף כי לשם כך חתמתי ואני מרגיש חוסר שיתוף פעולה ושאלתי ובקשתי מהם זכויותי?

בכל הכבוד הראוי – יהודה.

תשובה:

איננו יכולים לייעץ לצדדים המתדיינים בבית דין.

אגב, לפי התנאים המופיעים בדף של שליחת השאלה היה עליך לציין מתחילת שליחת השאלה שהנך נמצא בהליכי דיון.