לתרומות לחץ כאן

בדיקת פול מצרי

איך בודקים פול מצרי? האם צריך לפתוח אחד אחד?

תשובה:

שלום רב.

פול יבש צריך להשרות ל12 שעות ואחר כך לבודקו אחד אחד. פול טרי לא צריך להשרות אלא לבדוק אחרי הבישול אחד אחד.

הרב יוסף זריצקי

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. שלום,
    פול מיצרי קטן ידוע שנגוע ויש לבדוק אותו.
    האם במסעדה מהדרין כשאוכלים חומוס פול בניגוב, האם בודקים אחד אחד? הרי מגישים את הפול בטחינה.
    אודה לתשובתך

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל