להדפיס ולצלם לצרכים אישיים במקום העבודה

בס"ד
אישתי עובדת בחברה העוסקת בנייר. המעסיק מידי סוף שנה נוהג לגרוס כמויות גדולות של נייר שנשאר במחסנים. כמו כן, הוא מקבל מספקים טונרים לדיו בחינם.
האם אישתי יכולה לצלם ולהדפיס מעת לעת במקום עבודתה דפים בודדים לצרכיה האישיים מאחר ומדובר בנייר שאמור להיות בפסולת ובדיו שמסופק חינם לחברה?
יש לציין, שהמעסיק מעולם לא אסר על העובדים שלא לעשות שימוש בפריטים הללו לצרכים אישיים.
בתודה

תשובה:

קשה להשיב. הנתונים נשמעים מוזרים שהמעסיק גורס כמויות של חבילות נייר שעדיין לא נעשה בהם שימוש. הייתי מציע לבקש רשות מהמעסיק.