התרת נדרים

איך אני מבטלת שבועה?

תשובה:

שלום רב.

יש להתירה בפני שלשה גברים שאחד מהם יודע הלכות נדרים ולומר להם את השבועה ולאחר שימצאו פתח הם יאמרו 'מותר לך' ג' פעמים.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אמרתי לחבר שלי שאני מניח תפילין כל יום והוא לא האמין והוא אמר בצחוק תנדור באמא שלך וניפלט לי המילה אני נודר ו… אני מניח תפילין כל יום אבל אני טיפה מפחד אם נגיד אני לא יניח וזה כי ואם להגיד את האמת אני טיפה לחוץ כי אני יודע מה העונש של הפרת נדר או שאני מפחד שיקרה משהוא צריך עזרה הרב!

  2. זה באמת חבל חמור להכנס לחשש נדרים. אבל בעזרת ה' ודאי תניח תפילין כל יום, איזה יהודי מוכן לותר על הזכות הזו??????