לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

אורז עם תולעים

שלום,
יש לי שאלה לגבי ברירת אורז.
אני לא מבין מה בדיוק עלי לעשות עם וכאשר אני מוצא תולעים באורז..
האם כל השקית אורז פסולה למאכל/האם עלי להיפטר רק מהחרקים/הם עלי להיפטר גם מהחרקים שאני מוצא ו-ג-ם מכל גרגרי האורז שנימצאו בסביבת התולעים?!?!?!

תודה רבה מראש ויישר כוח!!!

תשובה:

שלום רב.

רק האורז הנגוע פסול למאכל, וכמובן שאם אתה מוצא חרקים עליך להוציאם, אך לא את האורז שנגע בהם. אורז שנמצא נגוע בחרקים, ראוי לסנן את הגרגרים בעודם יבשים במסננת אם עדיין נופלים חרקים אין להשתמש באורז זה כיון שיתכן שיש בו חרקים נוספים שאין דרך למוצאם.

בהצלחה רבה.