לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

למסור לבית מלון דיווח שקרי באשר לגיל הילד

יש לי ילד בן שנתיים וארבעה חודשים וילדה בת 4. אנחנו רוצים לנסוע לבית מלון ויש צורך לשלם הכל מגיל 2 סכום גבוה יותר מתינוק. הבן שלי לא תופס להם מקום כי הוא יהיה איתי בחדר ולא אוכל בחדר אוכל אין עליו שום הוספה מבחינת המלון.
האם אני יכולה לשלם לפי זוג עם ילדה ותינוק? או להוציא הרבה יותר כסף ולשלם לפי זוג עם 2 ילדים? זה לא גזל מבחינת בית המלון שהם דורשים תשלום מלא לכל ילד מעל גיל שנתיים שלא גורם למלון לשום הוצאה כלל?
תודה מראש.

תשובה:

שלום רב,

חייבים לדווח למלון את האמת ולשלם כל מה שהם דורשים. גם אם הילדים לא עולים למלון הוצאות גדולות, כיון שבכל אופן הם משתמשים בשירותי המלון, אסור להכניס אותם למלון מבלי לשלם להם את מלוא המחיר שהם דורשים.