מכתב תודה לרבני האתר

קריאה לכל השואלים באתר דין

אני מרגיש חובה בהכרת הטוב לצוות הרבנים היקרים של אתר דין

לכן אני קורא ואני חושב שהרבה כמוני חושבים שצריך להביע באיזה צורה את הערכתינו לצוות למרות שתורה מה אני בחינם אף אתה בחינם הדלק לצוות לדעתי הוא הכרת טובה לעבודת קודש שהצוות עושה ואפשר שכל הצרכנים יביעו בכתב לרבנות הראשי את הערכתם ולידיעת הרבנים הראשיים
בהצלחה ותודה.

תשובה:

שלום לך שואל יקר.

תודה רבה לך על המילים החמות, זה באמת מעודד את כל צוות האתר להמשיך לעסוק במלאכת קודש זו ולהשיב לפונים הרבים מדי יום ביומו.

בהצלחה רבה.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. מצטרפת גם אני ומבקשת להודות על הפעמים שכל כך טרחתם להשיב לשאלותי .זה לא מובן מאליו לקבל כזה שרות ואתם עושים אתנו חסד גדול
    ישר כוח ובהצלחה