ייעוץ בענייני שידוך

שלום רב,
לפני שהכרתי מישהו היה עיכוב של כעשרה ימים,
זה אמור למסור לי משהו?

ואיך אני יכולה לדעת אם דווקא הוא, זיווג משמיים?

תודה רבה.

תשובה:

שלום רב.

אין לאף אחד מאיתנו יכולת לנבא מהו שידוך משמים ומה לא, ואין גם מקום לחשוב על עיכוב כזה או אחר כסימן או כסיבה לחשיבה שזה לא זה.

הכלל בשידוכים הוא – שבכל מקרה שיש במפגשים בין בני הזוג תקשורת זורמת ותקינה וקווים משותפים לסוג וסגנון הבית שאותו הם רוצים לבנות, והמראה החיצוני של כל אחד מוצא חן בעיני השני, ונעים להם לשהות אחד בחברת השני (הדברים מתייחסים לשני בני הזוג אלא שנכתבו בלשון זכר) הרי שזו ההוכחה הכי משמעותית לזיווג משמים.

בשורות טובות.

הרב יהודה ליב אוירבך

לקביעת פגישה: