לימוד תאוריה בחול המועד

שלום
האם מותר ללמוד תאוריה לנהיגה בחול המועד פסח

תשובה:

הלימוד עצמו, ללא כתיבה וללא עשיית המבחן, מותר.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום לכבוד הרב
    (אני לא כותב ההודעה המקורית).
    האם מותר לפתור מבחנים של תיאוריה לנהיגה באינטרנט בחול המועד (יש לי רישיון אך למרות זאת אני רוצה ללמוד כי את חלק מהחומר אני לא זוכר) זה מותר?
    האם אני צריך ליהנות מהלימוד או איזשהו תנאי כדי שזה יהיה מותר בחול המועד?
    ב' – מה שכתוב בתשובה למעלה "ללא כתיבה" – אך כתיבה במחשב זה מותר?

    תודה וחג שמח

  2. בכתיבה במחשב רבים הקלו. אולם באופן כללי ימי חול המועד ניתנו כדי לעסוק בתורה ובשמחת החג, עדיף למעט בעיסוקי חול שאינם נוגעים לחג.