וודקה – אבסולט, כשרות לפסח

האם וודקה-אבסולוט,חורטיצה.כשרים לפסח אפילו שלא כתוב עליהם כשר לפסח או שהם חמץ?

תשובה:

שלום וברכה

באופן כללי וודקה יכול להיות חמץ, ולכן אין להשתמש בוודקה, אלא אם כן אתה יודע בבירור שזה כשר לפסח, החברות הנ"ל שאתה שואל עליהם אם הם כשרים לפסח, אינני יודע באופן ספציפי אם הם אכן כשרים או לא, אבל כל זמן שלא ברור לך שהם כשרים אסור להשתמש בהם בפסח, וצריך למכרם לגוי.

הצטרף לדיון

תגובה 1