בדיקת PCT

נשלחתי לעשות בדיקה PCT אחרי שהיו לנו הפלות וכו' ואחרי שעשו כבר כמה בדיקות
באתר של מכון שפרה הם כותבים שזה מותר להלכה וכפי שאכן הבנתי בשותי"ם שזה לא נקרא הוז"ל, אלא שהם כותבים באתר שלהם שיש להתיעץ עם רב קודם הבדיקה
ע"כ אני פונה לשאול אם יש כאן שאלה הלכתית במקרה שלי (או שהם כותבים את זה שלא לקחת אחריות ע"ע וכעין פחד מהתנגדות מרב מסוים)

זה דחוף למחר אם אפשר תשובה דחופה
בתודה

תשובה:

אם הבדיקה נעשית על ידי לקיחת זרע מגוף האשה, אין בכך בעיה, והדבר מותר על פי ההלכה, ללא פקפוק.