כתמים צהובים בשבעת נקיים שלאחר לידה

שלום רב,
אשתי ילדה לפני ששה שבועות תאומים בניתוח קיסרי.
ביום שלישי האחרון היא החלה לספור נקיים, אך לאחר מכן ראתה כתמים צהובים בבדיקה (לא נוטים לאדום\ורוד וכו'). האם ניתן להמשיך לספור או שבגלל שהיא נחשבת כיולדת אז גם כתמים כאלה מאלצים אותה להתחיל לספור מחדש?
תודה מראש על עבודת הקודש המהירה והיעילה שלכם.
דוד

תשובה:

אין חילוק בין יולדת לבין אשה רגילה, בנוגע למראות הדמים, כך, שאם המראה של הכתם הינו מראה טהור בשאר הימים, הרי הוא טהור אף בימים אלו, ואפשר להמשיך בספירת שבעת הנקיים, אם המראה הוא מראה מסופק יש להראותו לרב הבקי במראות דמים.

בברכת הרבה נחת יהודית