טבילה במקווה בעת חולי

אני חולה בשפעת עם חום וכאבי גרון חזקים והיום חל ליל הטבילה שלי ( אני גרה בחול והשעה של המקווה עוד לא הגיעה) השאלה היא אם אני אגיע ראשונה למקווה ואטבול האם יש סיכון שאני אדביק את הטובלות אחריי דרך המיים? כלומר שהחיידקים יתפסו במים ( השפעת מדבקת כי אני נדבקתי מבני שנדבק מבעלי) או שאני צריכה להגיע אחרונה שבזה גם יש בעייה כי בעלי מוסר שיעור עד מאוחר בלילה ואז יש סיכוי שהמקווה יסגר ואין לי אפשרות להגיע לשם לבד. אודה מאוד לתשובהמהירה

תשובה:

שלום רב.

ברוב המקוואות יש במים חומרי חיטוי וכלור, כדי לשמור על המים מזיהומים כלשהם, ורמת הזהירות במקוואות גדולה אף מברכות ציבוריות אחרות. ולכן אינך צריכה לחשוש ואת יכולה לטבול במקווה בזמן הנוח לך.