זמן תפילה בטיסה מהארץ לבנגקוק

קניתי כבר כרטיס טיסה לתאילנד , הטיסה יוצאת מהארץ בשעה 23:00 ונוחתת בבנקוק בשעה 14:30 יש הבדל בשעות 5שעות וזמן טיסה לוקח 12 שעות — מתי בידיוק אני יכול להתפלל שחרית ולהניח תפילין?

תשובה:

שלום רב,

מתי בדיוק לא ניתן לענות, כיון שהתוכנה הנמצא באתר בנוי על כך שהמטוס נוסע בדרך הקצרה ביותר, ובטיסה מהארץ למזרח המטוס אינו יכול לעבור מעל המדינות הערביות והטיסה מתחילה מעל המים הבינלאומיים.

לפי התוכנה:
זמן ציצית ותפילין – 3:37
נץ החמה – 4:08
סוף זמן קריאת שמע גר"א – 5:53
סוף זמן תפילה – 6:37
חצות היום – 7:56
הכל לפי שעון תל-אביב

אני רואה שיש טעות בדבריך, בין 23:00 ל- 14:30 יש 15.5 שעות, 12 שעות טיסה ועוד 5 שעות הבדל שעון יוצא 17 שעות.