משמעות השם שביט

השם "שביט" בעז"ה עומד להיולד לי ילד(בן זכר) אני רוצה את השם שביט , השם טוב?
אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה מאיר.

תשובה:

לא הייתי הכי ממליץ. שביט הוא כוכב היורד פתאום ברקיע, ונכבה. וכמבואר ברש"י מסכת ברכות דף נח ע"ב.

ומה לא טוב באברהם יצחק יעקב משה אהרן יוסף דוד ושלמה? כל אחד מהם הוא שם עם מזל הכי חזק בעולם !!! למה שלא תחשוב קצת על טובה אמיתית של הבן שלך, ולא על צליל מודרני וכביכול מקורי, מה שלא לבן שלך כלום?