דימום לאחר טבילה

אני אחרי לידה ביצעתי שבעה נקיים וטבילה וקיימנו יחסים, וכנראה שנפצעתי ויש דם.
מה לעשות?
רק אתמול טבלתי

תשובה:

כיון שהדבר מאד לא פשוט בפרט אם הדם נראה מיד לאחר קיום היחסים, וצריך לוודאות באופן ברור שאכן המקום פצוע, יש להיבדק על ידי אחות הלכתית, [אחות רגילה בקופת חולים לא תוכל לדעת ובדרך כלל לא יודעות על פצעים שמתירים], אפשר לפנות לטלפון בבית ההוראה טלפון 02-5023637 בשעות הקבלה 13:45-15:30, כדי להפנות לאחות הלכתית.