האם להפעיל אתרי דילים של גויים בשבת

שלום וברכה, יש לי אתר של דילים. זה אומר: לדוגמה, יש מספרה ואני מוכר תיספורת של המספרה במאה שקלים במקום מאתיים שקלים. אני מוכר את זה דרך האינטרנט. אני סוגר בכל שבת את האתר כדי לא לעבוד בשבת.
יש עוד אתרים כאלה של גוים, והם יכולים למכור לי את הדילים לגוים כי אין יהודים בסביבה ולקחת אחוזים מהמכירות וכך יהיו לי עוד מכירות. הבעיה שאני לא יכול להגיד להם לא למכור בשבת.
אז השאלה שלי היא האם אני יכול להגיד להם למשל על המספרה שאני רוצה 80 שקלים והרווח שלכם במכירה יהיה 20 שקלים, ולא מעניין אותי באיזה יום אתם מוכרים, אחרי שתמכרו אני רוצה 80 שקלים?

תשובה

מותר לך לסכם איתם כך.

מקורות

עיין בשו"ע או"ח סימן רמ"ה סעיף ה' שמבואר שאם אדם סיכם עם גוי למכור את הסחורה שלו, והיהודי סיכם עם הגוי, כמה שכר ירוויח הגוי, מותר לגוי למכואר את הסחורה בשבת, ובתנאי שלא יאמר לו מפורש למכור בשבת.