צרכי רבים בזמן הזה

רציתי שתיתנו לי דוגמאות מה נחשב היום צרכי הרבים למי שגזל ולא יודע למי?

תשובה:

שלום רב,

ניתן לתת לגמ"ח להשאלת ציוד רפואי (יד שרה, עזר מציון).
במקרה שידוע שהנגזל שייך לקבוצה מסוימת יש לתת לקבוצה זאת, כדי להגדיל את הסיכוי שהנגזל יהנה מהכסף. כגון, אם הנגזל תושב שכונה מסוימת יש לנדב סידורים או חומשים (לפי הצורך) לבית כנסת בשכונה, או עבור דבר הטעון תיקון בבית הכנסת. אם לא ידוע מקום מגוריו של הנגזל, אבל ידוע שהוא דתי, יש לנדב סידורים או ספרי תהילים לכותל המערבי וכדו'.

הצטרף לדיון

תגובה 1