תאריך אזכרה ועליה לקבר

שלום רב.
אני צריכה לדעת מתי יוצאת האזכרה של אבי ז"ל , הוא נפטר ב- ו' תשרי.האם אנחנו אמורים לעשות את סעודת המצווה ב-4.10.11 לפי התאריך הלועזי או ב-5.9.11?
ממה שאני הבנתי שסיום 12 חודשי אבלות זה ב-5.9.11 ואז צריך לעלות לקבר ולהתפלל,אבל השאלה שלי זה האם אזכרה של שנה יוצא ב-4.10.11 ובאותו יום גם עולים לקבר בנוסף לעליה בתאריך 5.9.11 ועושים את סעודת המצווה?
תודה מראש.

תשובה:

המנהג שעולים לקבר גם ביום הזכרון (יארצייט),משכך עולים לקבר גם בתאריך ו' תשרי.