בני זוג המעוניינים להתגרש, האם רשאים לגור יחד (2)

אני בתהליכי גירושין. בעלי אמר לי לפני שני עדים ביום חמישי בערב שהוא יתן לי גט. בעלי ממשיך לבוא הביתה בעיקר לשינה. אני מרגישה מאד לא נוח להיות בבית עם מי שיהיה בקרוב הגרוש שלי. אנחנו לא ישנים באותו חדר. האם יש בעיה הלכתית בכך שהוא מגיע הביתה?

תשובה:

שלום רב,

עד הגירושין אין שום בעיה לגור בדירה אחת (יש להימנע מקיום יחסים אם האשה עלולה להיכנס להריון).

מקורות:

עיין כאן