שידוך – משמעות ההתלהבות הראשונית

שלום
יש בחור שאני רואה בזמן האחרון והוא תופס את מחשבותי,כשאני לא רואה אותו כמה ימים הכל בסדר,אך כשאני רואה אותו קשה לי ללמוד,לחשוב..האים כל ההתרגשות שלי ממנו היא לשווא?אים צריך את שם הבחור ארשום …..תודה

תשובה:

שלום לך.

לא פירטת האם נוצרה איזה שהיא תקשורת ביניכם, מה הוא מרגיש כלפייך, ועוד.

לפעמים ההתאהבות הראשונית היא משמעותית, ולעיתים היא פרי דמיון של מחשבות שווא.

לצורך בירור אמיתי מומלץ לך לגשת ליעוץ אישי שיבדקו יחד איתך את הדברים ויעזרו לך לקבל החלטה נכונה בחיים.

בהצלחה

הרב יהודה ליב אוירבך

מנהל ואחראי המוקד הטלפוני של ארגון "בינת הלב",

מפקח ארצי במרכזי הטיפול של "מרכז החינוך"

טל. 02,6587003

נייד. 052,7643333

פקס. 02,6587006

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תשובתו של הרב איננה מובנת כלל, והיא גם איננה תכליתית.
    זה נראה שהיא שכנה שלו מהבנין ממול, וראתה אותו כמה פעמים והתאהבה בו. ואין בינהם שום קשר.