לתרומות לחץ כאן

אדים חלביים על סיר בשרי

המסתי גבינה צהובה על הגז, ולא הבחנתי שבמדף מעל הגז היה סיר בשרי, בולט כלפי חוץ, כך שהוא קלט את האדים מהגבינה הצהובה.
האם צריך להכשיר את הסיר? ואם כן – כיצד?

תשובה:

מסתבר שהסיר היה קר כאשר המסת את הגבינה,

מאחר וכך, אין צורך להגעיל את הסיר, אולם יש לשוטפו היטב.

מקורות:

שו"ע יו"ד סי' צב ס"ח.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל