הנחת 2 תפילין כאחת במקום שאחרים לא עושים כך

שלום עליכם
שאלתי?
אני מניח שני זוגות תפילין והקמנו מנין חדש בבית כנסת אשכנזי ואני ספרדי ואני היחיד שמניח שני זוגות תפילין האם יש כאן לא תתגודדו נא פסיקתכם ושכרכם מן שמיא תודה מקרב לב.

תשובה:

לפי הבנתי הנך מניח 2 זוגות כאחת, [שאם הכוונה שהנך מניח בזה אחר זה אין בכך כל בעיה אפילו למראית עין שהרי התפילין נראות אותו דבר מבחוץ].

אולם אף כאשר מניחים שתי זוגות כאחת, כיון שהדבר ידוע ומפורסם שרבים מהפוסקים סוברים שיש לעשות כן ואף בזמנינו אף מי שאינו מקובל, לכן אין בזה בעיה של לא תתגודדו.