בעיות בבית

שלום רב רציתי לדעת עד כמה למיקום הבית ומיספרו יש השפעה על המזל לפי ההלכה אם בכלל ישנה שייכות מסויימת אנו זוג שרכש לפני 7 שנים בית ומאז שניכנסנו אליו חווינו בעיות של פרנסה ופיריון (אנחנו בטיפולים)לפני כן נולדה לנו בת בבית אחר ומאז שנכנסנו לביתינו הפרנסה והפריון אינם באים בטוב אנחנו מתכוונים לשכור בית חדש מאחר ואין באפשרותינו לרכוש כעת בגלל המחירים הגבוהים בטענה שמשנה מקום משנה מזל האם ההלכה או בכתובים ישנה היתיחסות לכך ואם כן אז הבלוק מס'8 והבית מס'17 מכרנו את הבית לפי עצתו של רב

בתודה

תשובה:

אין משמעות למספרו של הבית, אולם יתכן שהבית לפני כן היו גרים בו אנשים שלא קיימו מצוות וזה גורם לפעמים בעיות לדיירים הבאים.

לפיכך יש להביא עשרה בני אדם ולערוך סעודת חנוכת הבית עם דברי תורה ואמירת "סדר חנוכת הבית" כפי שמתוקן לכך.