שמירת טהרת המשפחה

שלום,
אני ואשתי נשואים 10 שנים שהתחתנו שנינו ניהלנו אורח חיים חילוני לאחר 5 שנות נישואים אשתי עברה תהליך של חזרה בתשובה.
אני נשארתי חילוני פרט לזה שאני עושה קידוש ביום שישי וכמובן שומר כשרות. השאלה היא האם במצב כזה יש לאישתי תוקף הלכתי לקיים מצוות נידה גם אם אני לא מעוניין בזה?
תודה.

תשובה:

שמירת הלכות נדה הינה חובה וזכות, ולכן אף אם אינך עדיין שומר תורה ומצוות, הרי אשריך שאתה ואשתך שומרים טהרת המשפחה, ויש לכם זכות גדולה בזה, כמובן צריך להזהר מקיום יחסים וקירבה בזמן הראיה וספירת הנקיים.