שירים של זוהר ארגוב

שאלה:

האם מותר לישמוע את השירים של זוהר ארגוב ?

תשובה:

אינני מכיר את שיריו, ולכן קשה לענות על שיריו באופן ספציפי, באופן כללי, שירים שיש בהם מילים שאינם צנועים או שירי אהבה וכד' ["שירי עגבות"] אסור לשומעם באיסור גמור, שירים סתמיים ששומעים אותם בשביל לנוח וכד', אם אין בהם דברי אפיקורסות, יש להקל במקום הצורך.

ידוע שבארצות המזרח היו שומעים ומשוררים שירים שחיבורם בני ישמעאל כדי להרפות את הראש ולנוח.