האם יש נגיעות גבוהה בפול מצרי קטן, אמרו לי שראוי לא לאכלם ?
תשובה:
פול שבור – מקולף ניתן לברור כפי שבוררים שעועית וחומוס. ואילו פול שלם בקליפה יש להתמחות איך לבודקו – בכל מקרה באם מקלפים את הפול השלם וחוצים אותו ל2, ניתן לבודקו. הבדיקה תתבצע לאחר השרייה במים במשך 12 שעות לפחות.
יש אומרים שניתם לטחון את הפול אחרי הבישול וככה מתבטלים התולעים המילא האם זה אכן כך וניתן לסמוך על זה?
אם הוא יבש ויטחן לאבקה אפשר לסמוך, אבל סתם בבלנדר לא בטוח שגם התולעת תתרסק.
השאר תגובה