כשרות בד"צ בפירות יבשים האם כוללת אחריות על תולעים?

האם אפשר להסתמך על כשרות בד"צ בפירות יבשים בלי לבדוק אותם על ידי ?

תשובה:

כשרות הבד"צ אינה כוללת אחריות על תולעים. ובדרך כלל מציין הבד"צ "יש לבדוק לפני השימוש"

הרב יוסי שטיינברגר

פקס: 057/7961216

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. איך זה יתכן שיתנו כשרות על דבר שאינו מאה אחוז כשר? האם שייך שיתנו כשרות על בשר לגודמא ויציינו שזה רק על השחיטה ולא על הבדיקות ושכל א' יבדוק את הטריפות? או למשל על שניהם אך לא על המליחה ושכל א' ימלח בבית?