ייחוד בלימוד עם מורה פרטית

שאלה:

שלום רב. אני מלמדת בנים מעל גיל 9, באופן יחידני בחדר נפרד, שאלתי, האם מותר לי לנעול את החדר כדי שלא יפריעו ללמוד שלנו, כאשר המנעול הוא מסטר, ולכל אנשי הצוות בבית הספר יש את המפתח של הכיתה, וכאשר נמצא בכתתי ארון משחקים השייך לכל אנשי הצוות והם יכולים להגיע אליו בכל רגע נתון?

תודה מראש

תשובה:

אם רגילים להיכנס גם כאשר הדלת נעולה אין בזה משום יחוד, אולם אם הרגילות לא לפתוח בזמני בית הספר כאשר הדלת נעולה יש בזה משום יחוד.