הוספת אותיות לשם

שאלה:

לאיזה שם אני יכולה לשנות את שמי (הוספה של אותיות) חוץ מהשם מוריה על מנת לשפר את מזלי?

תשובה:

שינוי שם הוא דבר מאד משמעותי, לפעמים הוא גורם שינוי לטובה ולפעמים להיפך, על פי הקבלה אין לשנות את השם [גם לא בהוספת אותיות לשם המקורי], אלא במקרים קיצוניים ביותר, משום כך עדיפה הוספת שם מאשר שינוי השם, אולם גם זאת אין עושים רק במקרים חריגים.

משום כך עלייך להתייעץ תחילה עם רב חכם עם אכן שינוי השם הוא חיוני להצלחתך, ולאחר מכן יש להחליט על המשך הדרך.

באופן כללי, השם "מור" משמעותו בשמים המפיצים ריח טוב, ובוודאי יש בזה מזל טוב, לכן שינוי ממנו עלול לגרום למזל גרוע יותר.

במאמר שפורסם כאן תוכלי קצת לקרוא על חשיבות השם ודברים הקשורים להוספת והחלפת השם.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. שלום רב! הרבה אומרים לי לשנות את השם לבני שהוא עם בעיות קשב וריכוז, אימפולסיביות, הרטבת לילה, השגים נמוכים בלימודים, חרדות ובעיות התנהגות בבית הספר…..מה באמת כדאי לעשות ומה הדרך הכי נכונה? תודה מראש..בכבוד רב, אינה

  2. שלום.
    אני לא הייתי בונה רק על החלפת שם. ניתן לעשות זאת. אבל בודאי טיפול יעיל בילד בנוסף לתפילות ומעשים טובים יועיל הרבה יותר מהחלפת שם.
    בהצלחה ורוב נחת!