טענת אשה על גט שניתן בבית דין פסול

אם בעל נתן גט לבית דין אחד ואשה לא רוצה לקבל כי היא(ואחרים)אומרת שהבית דין של הבעל פסול , אם יכול הבעל לבטל הגט הראשון ונתן גט שני לבית דין כשר בעיני האשה?

תשובה:

באופן כללי מאד, כל עוד לא ניתן הגט הבעל יכול לבטל את הגט אם הוא עדיין לא ניתן לאשה, לאחר שהגט ניתן לאשה, אם הבית דין כשר והבעל נתן את הגט כפי הדין אי אפשר יותר לבטלו.

שאלתך היא כללית מאד, ולא ניתן לפרט את הדינים בזה בתשובה קצרה

אם השאלה הינה מעשית, ניתן לפנות לבית הדין 972-52-7642346, או בטלפון 972-2-5023637