חמץ לאחר הפסח ברשתות הגדולות שעשו מכירת חמץ

האם יש מקור להחמיר למי שסומך על מכירת חמץ בדרך כלל, שלא לסמוך על המכירה שעושים הרשתות הגדולות, כיון שיתכן אצלם זה פחות רציני,[אני מדבר באופן שמכרו דרך רב שמקובל עלי], או שאין מקום לחשוש כיון שזה בגדר דברים שבלב.
תודה רבה

תשובה:

אין מקום להחמיר. אף אם במכירת חמץ שלהם לא הוזכר בדווקא שיהיה תקף על פי חוקי הממשלה, אך בודאי אם הוזכר כך שיש לסמוך על זה.