חיוב במכירה אוטומטית למוצר שלא הוזמן

עשיתי קניה באמצעות מערכת ממחושבת בטלפון והם חייבו אותו על דברים שבודאי לא הזמנתי ביודעים לטענתם כנראה לחצתי על כמה מקשים בטעות, והם רשמו שההזמנה מחייבת,
האם אכן אני מחיוב עפ ההלכה

תשובה:

אם הנך בטוח שלא הקשת על כמה מקשים בטעות, אינך חייב על כך, וחובת ההוכחה על המוכר שאכן בקשת את המוצרים הנ"ל, אולם אם אכן הקשת על המקשים שמחייבים, אף אם לא ידעת שזה מחייב אותך, חובת ההוכחה עליך שהודעתם לא היתה ברורה וכיוצא בזה.