קופאית שאומרת אחרת ממה שכתוב על מוצר

לכבוד בית ההוראה.
לפני שעה הייתי בסופר [רשת ידועה], וקניתי שש חלות לא מהסוג הפשוט.
היה כתוב ששלש חלות עולות 24 ₪, אולם כשבאתי לשלם אמרה לי ראיתי שהקופאית מחייבת אותי לפי המחיר של חלה רגילה, אמרתי לה שלקחתי את הסוג היותר יקר, והיא ענתה לי שהיא מכירה את החלה הזאת וזה מחיר של חלה רגילה.
יצויין שלא מזמן בררתי אצל מנהל סניף האם כשהקופאית טועה, והלוקח חושש מכך האם האחריות על הקופאית, והשיב לי שכל האחריות על הקופאית.
אודה לכם מאד
אם תורו לי מה לעשות.
אפרת

תשובה:

אם מנהל הסניף אמר שאפשר לסמוך על הקופאית והקופאית אמרה כמה זה עולה צריך לשלם לפי הקופאית

מקורות:

שו"ע חו"מ סי' קפב בדין טעה שליח, וסי' שלב בדין שליח שאמר שכך אמר בעל הבית ובעל הבית אומר לסמוך על השליח