יחוד במקום עבודה בדלת סגורה כשיש אינטרקום

לכבוד בית הדין
ברצוני לשאול בעניין איסור ייחוד
אני מנהלת חשבונות במקום עבודה הכולל אותי ואת מזכירתי שהינה שומרת מצוות. במקום העבודה נמצא לעיתים קרובות המנכ"ל שהינו אדם שומר תורה ומצוות וכן הסמנכ"ל אשר אינו שומר תורה.
עד היום היתה הדלת פתוחה כאשר שכנים שנצרכו שירותי פקס וכדו' או מנהלי עבודה שמגישים דוחות שעות וכדו היו נכנסים ויוצאים ללא מפריע. לאחרונה הותקנה מערכת אינטרקום אשר תחילה אני או מזכירתי יכולים לראות מי נכנס ואח"כ לפתוח והתעוררתי לשאול האם קיימת בעיה של ייחוד.
ברצוני להוסיף שבעלי נמצא במרחק 5 דקות נסיעה מהעבודה (והוא בעל רכב). וכי אם זה מהווה פתרון הרי שהוא יכול לשאת מפתח כך שלא יצטרך לצלצל באינטרקום.
כמו כן יש מנהלי עבודה נוספים ביניהם דתיים שלהם מפתח והם יכולים להכנס ללא צורך לצלצל.
רציתי לשאול האם ישנה בעיה ומהו הפתרון גם במקרים בהם המזכירה לא תופיע או במקריםמ שאני נמצאת לבד עם המנכ"ל או הסמנכ"ל.
יש לציין כי גדרי הצניעות נשמרים היטיב במשרד וכי הם אינם משתמשים בנשים להכנת קפה וכדו'.

אודה לכם אם תוכלו להשיב בהקדם

פורים שמח
מלי

תשובה:

אם ישנם אנשים נוספים שרשאים להכנס, ואין להם זמן מסוים שהם באים, אלא מדי פעם מותר להשאיר את הדלת סגורה

בכל מקרה יש להעדיף לתת מפתח לבעל, ושמדי פעם [לפחות פעם בחודש] יכנס לעבודה.